Selecteer een pagina

SEO optimalisaties

verhoog jouw organische vindbaarheid
Wie ben ik? Contact

Optimize Your Business Today!

Ik wil jouw business leren kennen.

Don’t Settle For Less

SEO-optimalisaties: wat is het?

Waarschijnlijk heb je het wel eens gehoord… SEO-optimalisaties, ook wel Search Engine Optimization genoemd. Voor velen waarschijnlijk een ‘weer zo’n lastige term’, voor anderen een methode waar men niet zonder kan. SEO-optimalisaties zorgen er namelijk voor dat jouw website op een organische manier vindbaar wordt in de zoekmachines. Zónder dat je daar een advertentiebudget voor nodig hebt. 

Charge Forward

Hoe werkt SEO?

SEO-optimalisaties bestaan uit verschillende activiteiten. Zo moet er tijdens een optimalisatie aandacht worden besteed aan o.a. de techniek en snelheid van de website, maar ook aan de content en autoriteit van de desbetreffende site. Ofwel, genoeg te doen dus! Bovenstaande activiteiten worden door specialisten ook wel onderverdeeld in: 

  • On-page SEO activiteiten
  • Off-page SEO activiteiten

Services

Wat houdt SEO bij Lizability in? 

SEO is meer dan alleen optimalisaties. Voordat we beginnen met een optimalisatie traject, is het eerst noodzakelijk om inzicht te krijgen in jouw markt. Wie zijn jouw (potentiele) klanten? Wie zijn jouw concurrenten? En waar liggen de (potentiele) kansen? 

kennismakingsgesprek

Tijdens dit gesprek probeer ik alles van jou & jouw bedrijf te weten te komen.

SEO

Optimalisaties gericht op o.a. content, techniek en snelheid.  

persona's & customer journey

Persona’s geven inzicht in jouw doelgroep. Hiermee krijgen wij inzichtelijk waar gebruikers afhaken en waar dus optimalisaties nodig zijn. 

Zoekwoorden- & concurrentieanalyse

Voordat de SEO-optimalisaties kunnen starten zijn er grondige analyses nodig.

SEO voor productteksten

Ook voor webshops met diverse producten is SEO interessant. Door gebruik te maken van de juiste content, zoekwoorden en links, zullen jouw producten binnen no-time beter vindbaar worden in de zoekmachines. 

Get In Touch

Lizability

info.lizability@gmail.com