Selecteer een pagina
Over mij

 

Hi! Mijn naam is Elysa, ook wel ‘Liz’ genoemd. Wat begonnen is als een fascinatie voor het menselijk gedrag, is uitgegroeid tot een passie voor psychologie. Kunnen mensen onbewust beïnvloedt worden tot een aankoop? En, hoe werkt dit online? Met een Cum Laude master in Economic and Consumer Psychology, combineer ik diverse psychologische inzichten met online marketing activiteiten en adviezen. Lekker fact-based dus, wel zo makkelijk!

 

01. Persoonlijk

Een persoonlijke benadering, oprechte interesse & een kaartje voor je verjaardag. Daar houden wij mensen toch van? Lizability is persoonlijk betrokken bij alle projecten voor een goede werkrelatie en het beste resultaat.

02. Psychologie

Mijn interesse voor het menselijk gedrag, vertaald naar 1 woord. Psychologie is naar mijn mening ook een onmisbaar kenmerk binnen (online) marketing.  

03. Passie

Marketing psychologie is mijn passie, iets wat ik graag met jou wil delen. Door deze passie ga ik net een stapje verder waar andere mensen stoppen en geniet ik van elk project.

Wie ben ik?

Elysa van der Graaf MSc

Mijn kwaliteiten

Waar ik dé beste in ben?

Content creëren

Content is King. Ongeacht het platform of het onderwerp. Ik schrijf unieke content met de juiste tone-of-voice. En dit alles, volledig SEO-proof!

SEO-Optimalisaties

Vindbaar worden in Google? Met het juiste SEO-sausje ben jij binnen no-time zichtbaar op de eerste pagina in Google!

Meten & Rapporteren

Meten is weten, zeker binnen de online marketing. En laat ik daar nou net van houden! Cijfers omzetten in nieuwe actiepunten, netjes in een maandelijkse rapportage. 

Social Media

Zonder social media valt tegenwoordig niet meer te leven. Haal jij al het beste uit deze platformen? Ik neem graag jouw zorgen uit handen met een volledige socialmediastrategie. 

Consumer Behavior

De psyche van de consument leren te begrijpen is het leukste wat er is. Wil jij weten wie jouw klant daadwerkelijk is én hoe je hem/haar het beste kunt benaderen? Ik leer je alle fijne kneepjes.